Investree nieuws

Met groene (stroom)kracht vooruit

22/5/2024
Investree is hard aan het werk om bij te dragen aan een groene leefomgeving. Niet alleen op het gebied van bomen, maar ook met betrekking tot CO2-reductie. De grootste impact maken we met ons wagenpark dat grotendeels wordt opgeladen door – hou je vast – maar liefst 240 zonnepanelen op ons dak. We hebben de ambitie om voor 2030 uitsluitend met elektrische leaseauto’s te rijden en we zijn al goed op weg!

Karmijn Kapitaal investeert in InvesTree om Europa met bomen te vergroenen

7/5/2024
Onze ambitie om te vergroenen met bomen is groot. En dat vraagt om een grootse aanpak en de juiste middelen. Wij laten u dan ook graag weten dat wij een partij hebben gevonden die gaat investeren in ons mooie bedrijf. Met Karmijn Kapitaal aan onze zijde willen we zorgdragen voor de boomkwaliteit die nodig is voor onze leefbaarheid, in Nederland en daarbuiten!

De Boominspecteurs, Bomenwacht Nederland en GRIB bundelen krachten

29/4/2024
De Boominspecteurs en Bomenwacht Nederland bundelen hun krachten onder het dak van moedermaatschappij Investree. En met ingang van januari 2024 komt GRIB, nu nog een onderdeel van Bomenwacht Nederland, daar als een op zichzelf staande onderneming bij. Met deze drie ondernemingen werken wij aan een gezamenlijke visie, waarbij wij ons inzetten om Nederland de bomenkwaliteit (terug) te geven die nodig is voor onze leefbaarheid.

Een nieuw directieteam voor Investree

29/4/2024
Investree is druk bezig met het uitrollen van de nieuwe strategie. Een groot deel van de plannen zijn al uitgevoerd. Zo is onze afdeling voor inspectie, onderzoek en advies volledig ondergebracht bij De Boominspecteurs en heeft Bomenwacht Nederland een mooi team van consultants opgebouwd dat gespecialiseerd is in beheer, behoud en vergroenen. Daarbij maakt ons huidige interim directieteam per januari 2024 plaats voor een vast directieteam om de strategie verder uit te bouwen en de gestelde doelen te realiseren.